|
Диагностика автомобилей
|
|
| lynkaandriyt31 | Дата: Четверг, 12.09.2019, 18:18 | Сообщение # 1 |
|
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| В принципе, чтобы осуществить качественную компьютерную диагностику автомобиля марки range rover, достаточно обратиться к ребятам из этого сервиса
|
| |
| |
| igormorevic | Дата: Понедельник, 18.11.2019, 18:24 | Сообщение # 2 |
 Немесный
| какого сервиса?
|
| |
| |
| terentiev1987life | Дата: Четверг, 04.01.2024, 21:33 | Сообщение # 3 |
|
Горожанин
| По настоятельной рекомендации эксперта купил современный прибор для диагностики Tesla и не могу нарадоваться! Работает с последними прошивками, что очень важно для меня, так как обновляю свой автомобиль регулярно. А еще он https://loki-tesla.com/ru#loki такой надежный! Все результаты диагностики точны и достоверны. И цена его просто замечательная. В общем, доволен как слон!
|
| |
| |
| 24tris | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 12:40 | Сообщение # 4 |
|
Немесный
| Обращался, блин. Загорелся автомобиль, потушить не смогли, сгорел как спичка((
|
| |
| |
| artemsadomicenko@ | Дата: Среда, 24.06.2026, 21:14 | Сообщение # 5 |
|
Транзитер
| Нещодавно перед сімейною поїздкою за місто я вирішив пройти профілактичну перевірку автомобіля, хоча жодних явних несправностей не було, і для цього вибрав СТО Харків https://shumavto.com.ua/ де до мого звернення поставилися максимально уважно та професійно. Під час діагностики фахівці знайшли кілька моментів, які могли неприємно здивувати мене вже під час подорожі, особливо з урахуванням великого відстані та навантаження на автомобіль. Мені понравилось, що всі рекомендації були аргументованими та зрозумілими навіть для людини без технічного освіти. Завдяки своєчасному обслуговуванню вдалося уникнути лишніх хвилювань та провести поїздку без жодних непередбачуваних зупинок. Автомобіль поводився чудово на трасі, а я міг зосередитися на відпочинку з батьківщиною замість переживань через технічний стан машини. Такі речі ще раз доводять, наскільки важливо регулярно проходити професійну діагностику.
|
| |
| |