САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Вторинний ринок чи свіжа забудова? Де зараз найменше ризиків
serhiikovalskiДата: Среда, Вчера, 19:53 | Сообщение # 1
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
Народ, маю питання до тих, хто реально зараз в темі нерухомості. Трохи назбиралося кешу, і тримати зараз просто в доларах чи крипті якось стрьомно, інфляція жере все, та й біткоїн штормить. Думаю вкластися в квадратні метри. Але дивлюсь на ціни вторички і просто в шоці – за вбиті панельки з трубами, яким по 40 років, просять як за нормальне житло. Хто недавно купував, куди зараз краще дивитись? Є взагалі сенс зараз лізти в котлован, чи це рулетка?

yuriy_hrynevskyДата: Среда, Вчера, 19:54 | Сообщение # 2
Транзитер
Вторичка зараз це тупо оверпрайс за чужий ремонт з 2010 року, де ще й проводка не витягує сучасну техніку. Я сам шукав варіанти десь півроку
тому, плюнув і пішов моніторити нові ЖК. Головне не брати на етапі
"чисте поле", бо з теперішніми проблемами з логістикою матеріалів і
кадрами вони ті будинки будуть здавати роками. Шукай те, де вже хоча б
коробка вигнана, стоять вікна і йдуть внутрішні роботи.

viktorkoroviakДата: Среда, Вчера, 19:57 | Сообщение # 3
Транзитер
Дивись, найперше — пробивай по реєстрах судових справ і дивись, чи є в них здані об'єкти за останні два-три роки. Якщо будували і здавали навіть під час найгірших блекаутів — значить є нормальна фінансова подушка і не живуть тільки за рахунок нових інвесторів. І ще порада – дивись виключно новобудови від забудовника напряму, бо рієлторські агентства зараз накручують комісії просто з повітря за те, що просто зводять тебе з відділом продажів. Я коли моніторив ринок, натрапив на цих, там принаймні планування людські і концепція адекватна, а не просто бетонні мурашники вікно в вікно. Але в будь-якому випадку, що б не вибрав, завжди бери свого юриста перед підписанням попереднього договору.

yuriy_hrynevskyДата: Среда, Вчера, 20:11 | Сообщение # 4
Транзитер
Плюсую за юриста. То коштує кілька тисяч гривень, але економить купу нервів і грошей потім. І ще один жорсткий нюанс – одразу питай за паркінг і можливість поставити генератор на будинок/під'їзд. Бо зараз машини ставити тупо ніде, забудовники часто економлять на підземних паркінгах, і двори перетворюються на суцільну пробку. Якщо паркінгу нема або ціна як за пів квартири – краще добре подумати.

serhiikovalskiДата: Среда, Вчера, 20:11 | Сообщение # 5
Транзитер
От власне оці затримки найбільше і лякають. В мене знайомий так вклався до повномасштабної, досі чекає, хоча обіцяли ще рік тому ключі видати. А як взагалі перевіряти зараз тих забудовників? Бо в рекламі у всіх все ідеально, гарні рендери, а по факту суди і роками не підключені комунікації.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: