| exuhecefek80 | Дата: Четверг, 19.03.2026, 15:18 | Сообщение # 1 |
 Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Вітаю! Потрібна порада тих, хто реально розібрався в питанні мобілізації опікунів у 2026 році. У мене складна сімейна ситуація, маю доглядати за близькою людиною, але не до кінця розумію, які саме папери зараз вимагають у ТЦК, щоб підтвердити право на відстрочку. Хто вже проходив цю процедуру нещодавно, підкажіть, на що звернути увагу, щоб не завернули документи через якусь формальність?
|
| |
| |
| anixabakon114 | Дата: Четверг, 19.03.2026, 15:24 | Сообщение # 2 |
 Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Вітаю. Я теж нещодавно шукав чітке роз’яснення щодо опікунства, бо в законах постійно щось змінюють, і натрапив на дуже толкову статтю в блозі: https://kaminska.com.ua/blog....ny-2025. З власного досвіду скажу, що в адвокатському бюро Камінської вміють розкласти складні юридичні моменти по поличках — там розписано і про різницю між опікою та постійним доглядом, і про актуальний перелік довідок, які реально працюють. Мені це допомогло заздалегідь підготувати правильний пакет документів і уникнути зайвих суперечок у військкоматі. Якщо хочете розуміти свої права і діяти виключно в правовому полі, раджу обов'язково почитати цей розбір за посиланням.
|
| |
| |