|
Порадьте CRM, щоб не зійти з розуму від повідомлень
|
|
| mariiashevchenko09 | Дата: Суббота, 14.03.2026, 17:03 | Сообщение # 1 |
|
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Допоможіть! Моя маленька студія декору росте, і я вже просто не справляюся. Клієнти пишуть всюди: і в дірект, і в телеграм, і на особистий вайбер... Я постійно щось забуваю, записи в зошиті вже не рятують, а повідомлення губляться в стрічці. Хочеться якусь просту систему, щоб усі чати були в одному місці. Раніше чула про амо, але зараз шукаю щось наше, робоче. Хто чим користується, щоб було легко розібратися?
|
| |
| |
| antonpovichenko | Дата: Суббота, 14.03.2026, 17:04 | Сообщение # 2 |
|
Транзитер
| mariiashevchenko09, привіт! Як я тебе розумію, сама через цей «пекельний хаос» пройшла пів року тому. Мене врятувала Kommo. Це фактично найкращий аналог amo-crm, тільки все працює дуже чітко і стабільно. Я спочатку боялася, що не розберуся, але Kommo CRM виявилася дуже інтуїтивною. Тепер усі запити з усіх месенджерів падають в одну воронку, і я бачу історію переписки з кожним клієнтом в одній картці. Для мене як для дівчини було важливо, щоб інтерфейс не був «космічним кораблем», і Коммо в цьому плані ідеальна. Навіть якщо ти ніколи не працювала в таких програмах, у Коммо СРМ розберешся за вечір. Спробуй обов'язково, це реально звільняє купу часу для творчості! Ось їхній сайт, там можна подивитися, як це виглядає: https://kommo.com.ua/
|
| |
| |
| g58211702 | Дата: Воскресенье, Вчера, 14:22 | Сообщение # 3 |
|
Немесный
| A Happy MEMORY of You and Your Mother Dressing Up or Shopping For a Wedding?!?
|
| |
| |