|
Досвід подолання мовних бар'єрів під час підготовки до уніве
|
|
| RamKAr | Дата: Среда, Вчера, 14:35 | Сообщение # 1 |
|
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Чи був у вас досвід подолання мовного бар’єру під час підготовки до вступу в університет? Я зараз на цьому етапі й інколи ловлю себе на думці, що граматику ніби розумію, а от коли треба щось сказати вголос — мозок просто зависає. Особливо це відчувається на співбесідах або під час пробних тестів. У мене навіть була ситуація, коли хотів поставити просте запитання викладачу, але хвилювання все зіпсувало. Цікаво, як ви з цим справлялись?
|
| |
| |
| Karen | Дата: Среда, Вчера, 14:36 | Сообщение # 2 |
|
Немесный
| Зараз взагалі помітно, що для вступу й навчання мовний фактор став майже таким самим важливим, як профільні предмети. У багатьох це викликає не стільки складність, скільки внутрішнє напруження.
|
| |
| |
| tetrovaanina | Дата: Среда, Вчера, 14:37 | Сообщение # 3 |
|
Немесный
| Мені це дуже знайомо. Під час підготовки до вступу я теж постійно відчував, що словниковий запас є, але говорити було страшно, ніби всі одразу помітять помилки. У якийсь момент я просто почав більше слухати живу мову й потроху практикувати прості діалоги. Ще мені допомогли курси англійської мови онлайн для початківців для навчання за кордоном як зручний формат, бо можна займатись у своєму темпі й не соромитись так сильно, як у класі. Бар’єр реально поступово стає меншим.
Сообщение отредактировал tetrovaanina - Среда, 18.02.2026, 14:41 |
| |
| |
| dimasamus77 | Дата: Среда, Вчера, 18:31 | Сообщение # 4 |
|
Немесный
| хорошо
|
| |
| |