САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто шукає надійні промислові електродвигуни в Україні...
HACKERMANДата: Среда, 20.08.2025, 08:45 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Друзі, підкажіть, де в Україні можна купити промислові електродвигуни. Цікавить не тільки продаж, а й щоб була гарантія, сервіс і нормальний вибір. Бо на ринку багато посередників, а хотілося б працювати напряму з виробником.

copywritingnumber1Дата: Среда, 20.08.2025, 08:46 | Сообщение # 2
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Можу порадити перевірений варіант – https://ua-motor.com/ . Це виробник промислових електродвигунів в Україні, який працює з 2005 року. Вони не просто продають обладнання, а самі виготовляють його, ремонтують та модернізують. Завдяки цьому у них завжди є потрібні моделі на складі, а якщо треба щось специфічне – можна домовитися про індивідуальне рішення.
UA-MOTOR вже давно зарекомендували себе на ринку: понад 10 тисяч клієнтів по всій країні користуються їх двигунами. Вони виробляють не лише електродвигуни, а й електротельфери, талі, мотор-редуктори, промислові редуктори, вентилятори та димотяги. Плюс у них є власний сервіс-центр, де займаються ремонтом і перемотуванням. Це дуже зручно, бо не треба шукати сторонніх майстрів.
Я особисто замовляв у них обладнання для цеху, і можу сказати, що якість повністю відповідає заявленій. Відправляють швидко, гарантії чесні, а сервіс приємно здивував. Якщо шукаєш, де купити двигуни для безперебійної роботи підприємства – сміливо звертайся до UA-MOTOR. Це один із небагатьох виробників, яким реально можна довіряти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: