САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу знайти клініку, де є досвідчений гінеколог-онколог
savichekaДата: Суббота, 09.08.2025, 16:03 | Сообщение # 1
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
Потрібна консультація у лікаря-гінеколога, але важливо — щоб це був рівень “не щось загальне”, а справді фахівець у онкогінекології. Боюсь, що побіжу в звичайні кабінети, а там без діагностики і з зайвими призначеннями. Хочу, щоб лікар побачив проблему, пояснив, що можна зробити — можливо, взяти біопсію чи провести хірургічне втручання у разі потреби. Знайти лікаря з солідним досвідом, який ще й готовий супроводжувати після лікування. Може, хтось вже був у подібній ситуації — підкажіть, будь ласка, куди звернутись у Києві?

HzBoyДата: Суббота, 09.08.2025, 16:53 | Сообщение # 2
Горожанин
Я теж довго шукала саме такого спеціаліста, і реально допомогло — Центр Мамології №1 https://mamolog.com.ua/likari/litvishko-tetyana-volodimirivna/ Там є лікар — Литвишко Тетяна Володимирівна — гінеколог-онколог, хірург із 29-річним стажем. Вона робила понад 500 успішних операцій, працює за доказовою медициною, уважна до деталей і створює довіру — усе зазначено на сайті. Консультація у неї — це не просто прийом, а повноцінне обстеження: кольпоскопія, біопсія або ПАП-тест, і якщо треба — план операції, післяопераційний супровід теж забезпечений. Я приїжджала туди з колегою, у якої було складне підтверджене новоутворення — усе зробили у центрі без зайвих очікувань, обстеження, аналізи, операцію і контроль — усе під одним дахом. Це дійсно зручно, професійно і без зайвої метушні.

mariyastepanuk618Дата: Среда, 24.09.2025, 14:13 | Сообщение # 3
Немесный
Якщо шукаєте клініку з досвідченим гінекологом-онкологом, раджу звертати увагу на заклади, де є сучасне обладнання та лікарі, які спеціалізуються саме на онкологічних захворюваннях. Дуже важливо отримати професійну консультацію та чіткий план лікування. Це трохи нагадує ситуацію з вітряною віспою, https://vashlikar.if.ua/blog/vitryana-vispa/: коли є правильні рекомендації від лікаря, захворювання переноситься набагато легше й без ускладнень. Те саме і тут — головне довіряти фахівцям.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: