САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
інформація про новини України
kirilzhilenko80Дата: Понедельник, 19.05.2025, 11:53 | Сообщение # 1
Горожанин
Замечания: 0%
Статус: Offline
Доброго дня! Мене цікавить, де можна знайти перевірену інформацію про новини України? Шукаю ресурси, які надають об'єктивну та перевірену інформацію. Може, хтось може поділитися своїми джерелами? Буду вдячний за поради!

a_sovДата: Понедельник, 19.05.2025, 16:00 | Сообщение # 2
Горожанин
Доброго дня! Мені потрібен був перевірений ресурс для новин про Україну, і я знайшов саме те, що шукав – сайт https://znaki.fm/uk/places/ я вже не один раз користувався цією інформацією, і можу сказати, що це одне з найбільш надійних джерел новин. Тут все перевірено, без фейків, і я завжди отримую актуальну інформацію про події в Україні. Дуже радий, що знайшов цей сайт!

ruslaniopartnerДата: Вторник, 20.05.2025, 23:20 | Сообщение # 3
Немесный
Доброго дня! Це дуже слушне запитання — зараз важливо читати саме перевірені джерела. Зазвичай я орієнтуюся на такі ресурси:
  • Суспільне Новини — один із найбільш неупереджених державних ЗМІ.
  • УП (Українська правда) — оперативно оновлюється і часто надає глибший аналіз.
  • НВ (Новое Время) — теж непоганий баланс між новинами і коментарями.
  • Для регіональних подій іноді заглядаю на сторінки місцевих медіа або телеграм-каналів, але обов’язково перевіряю з кількох джерел.

До речі, якщо цікавишся не лише подіями, а й тим, як зараз живе країна — традиції, подорожі, культура — можна звернути увагу на проєкти типу туризм Україна. Там хоч і не новини в класичному сенсі, але дуже багато актуального про те, чим живе Україна поза заголовками.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: