Цитата HzBoy (

)
З досвіду можу сказати, що на безкоштовну доставку часто приходять додаткові витрати. Це можуть бути різні непередбачувані плати або застрягнути товар на складі в якихось невідомих ситуаціях. Краще уточнювати, яка точна вартість доставки в різних варіантах — стандартна чи експрес. Я завжди перевіряю саму компанію, дивлюсь, чи вони мають стабільні служби доставки. Але все одно, як би не було, перевіряти відгуки про саму доставку не завадить.
О, я якраз нещодавно замовляв техніку на Фокстроті з безкоштовною доставкою. Все було дуже швидко, доставка не затрималася ані на день. Чесно кажучи, я теж спочатку переживав, що можуть бути якісь додаткові витрати, але ні — все по факту: на сайті вказана ціна, і вона така ж після оформлення замовлення.
Якщо тобі не зручно або доставка затримується, то вони обов'язково попередять. Я жодного разу не мав проблем із затримками. Це великий плюс, тому що не потрібно переживати. Якщо хочеш бути впевнений, просто перевіряй, скільки часу доставляється товар по твоєму регіону (у них це є на сайті). Вони завжди на зв’язку, якщо щось не так. Тому сміливо замовляй, і не переживай!