olegsolovey39 | Дата: Четверг, 30.01.2025, 11:47 | Сообщение # 1 |
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Хочу знайти перевіреного виробника, який робить жорсткі картонні коробки. Потрібна упаковка високої якості, міцна та естетично приваблива, щоб підкреслити преміальність продукції. Бажано, щоб фабрика могла запропонувати різні варіанти оформлення – матове або глянцеве покриття, тиснення, лакування. Буду вдячний за поради та реальні відгуки про хороших постачальників!
|
|
| |
dmykolenko99 | Дата: Четверг, 30.01.2025, 12:02 | Сообщение # 2 |
Местный
| Можу впевнено рекомендувати Мітра-Пак як надійного виробника жорстких картонних коробок. Замовляв у них пакування для подарункових наборів – коробки вийшли дуже міцними, акуратно зібраними, з якісним покриттям. Видно, що фабрика використовує сучасне обладнання та якісні матеріали. Сподобалася можливість вибору покриття – матове, глянцеве, текстуроване. Також є варіанти з магнітними замками та вкладками. Роботою з https://mitrapak.com.ua/ залишився задоволений, рекомендую!
|
|
| |
milanafastodf | Дата: Воскресенье, 02.02.2025, 18:03 | Сообщение # 3 |
 Транзитер
| Розумію, що для вашої преміальної продукції важливо знайти надійного постачальника упаковки високої якості. Є кілька перевірених виробників, які можуть запропонувати вам картонні коробки з різними варіантами оформлення
|
|
| |