Цитата LolliiPOP (
)
Зараз коли можна в інтернеті замовити будь-яку послугу чи купити що завгодно, все більш актуально, а як же захистити свої дані? Як ви дбаєте про те щоб ваші дані були збережені?
Наприклад особисто я намагаюся дотримуватись кількох основних правил для захисту своїх даних. По-перше, я дуже обережно ставлюся до розголошення будь-якої конфіденційної інформації, такої як паролі, номери банківських карток чи інші фінансові дані онлайн. Я ніколи не вводжу їх на сумнівних сайтах чи не перевіряю, чи з'єднання захищене.
По-друге, я намагаюся користуватися надійними антивірусними програмами та брандмауерами для захисту своїх пристроїв від шкідливих програм і хакерських атак.
Цікавлюсь щодо останніх тенденцій та рекомендацій стосовно онлайн-безпеки. Недавно потрапила на очі стаття - "Безпека та конфіденційність в онлайн-страхуванні: Як захистити свої дані" вона містить корисні поради щодо захисту своїх даних під час взаємодії з інтернет-сервісами.
Загалом, я вважаю, що кожен має бути пильним та відповідальним у питаннях захисту своїх персональних даних онлайн. Це непросте завдання, але його вирішення допоможе уникнути багатьох неприємностей у майбутньому.