автозапчасти
|
|
maximyour | Дата: Четверг, 31.08.2023, 10:15 | Сообщение # 1 |
Житель с родословной
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Добрый день! Качественные запчасти для любых автомобилей вУкраине всегда беру только здесь клипсы крепежные Качество всегда отличное, а цены очень приемлемые) Всем рекомендую! Это самый оптимальный и недорогой вариант, а главное очень экономно! Рекомендую!
|
|
| |
tereshenk11a | Дата: Четверг, 09.01.2025, 09:45 | Сообщение # 2 |
Переселенец
| Доставка - це завжди критичний момент при покупках в інтернеті, але ТурбоПартс мене приємно здивував. Я вибрав доставку через кур'єрську службу, і вже за два дні замовлення було в мене. Це дійсно швидко з огляду на те, що деякі магазини доставляють товари тижнями. Упаковка товару виявилася на висоті. Всі запчастини були акуратно укладені в коробки та додатково захищені від пошкоджень. Навіть дрібні деталі, такі як свічки запалювання, були запаковані в окремі упаковки, щоб нічого не загубилося. До комплекту додавались усі необхідні документи: накладна, чек та гарантійний талон. Кур'єр передав замовлення вчасно, а перед цим зв'язався, щоб уточнити зручний час доставки. Такий рівень сервісу дійсно заслуговує на похвалу.
|
|
| |
vi3665804 | Дата: Среда, 21.05.2025, 09:28 | Сообщение # 3 |
Местный
| Всем привет! Хочу порекомендовать отличный магазин автозапчастей "Demex" https://demex.com.ua/ . Я там заказывал себе на Hyundai Solaris защиту картера двигателя и кпп и еще разное по мелочи . Запчасти оперативно доставили, приятные цены! Компетентные, приветливые сотрудники, все показали и рассказали. В общем остался очень доволен. Всем советую!
|
|
| |