САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи вигідно купувати біткоїн?
nikolay_furmannДата: Суббота, 08.04.2023, 21:47 | Сообщение # 1
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
Друзі у мене таке питання, от я хочу купити біткоїни, але у мене є сумніви. Тому що в інтернеті хтось пише, що інвестування в біткоїни - це вигідна справа, а інші пишуть протилежне. Хотілося б дізнатися вашу думку, чи є біткоїн на даний момент популярною цифровою валютою, яка постійно зростає і чи варто його купувати?

Сообщение отредактировал nikolay_furmann - Суббота, 08.04.2023, 21:49

theronДата: Суббота, 08.04.2023, 21:56 | Сообщение # 2
Немесный
Думаю, ви самі маєте вирішити, купувати біткоїн чи ні, але, на мій погляд, ця цифрова валюта дійсно популярна, і її ціна зростає завдяки довірі. Адже за роки свого існування біткоїн встиг показати себе як одна з найнадійніших валют, на яку багато людей досі роблять великі ставки. Але все ж таки в інвестуванні в криптовалюту є багато ризиків, і ви самі маєте розуміти це, коли купуєте біткоїни, і якщо вас не лякають ризики, то ви можете купити біткоїни на приват24 тут https://pocketbank.net/ua/.

soffiaДата: Суббота, 08.04.2023, 21:59 | Сообщение # 3
Немесный
Чесно кажучи, ви помиляєтеся, адже криптовалюта популярна тільки у вузьких колах, а саме серед майнерів та інших людей, які займаються подібним бізнесом.

jakubowskiДата: Суббота, 08.04.2023, 22:02 | Сообщение # 4
Транзитер
Ну, взагалі, біткоїн у наші дні популярний не тільки серед майнерів, а й серед тих, хто почав використовувати цифрові гроші у своєму повсякденному житті, тому що це зручно.

KriginaДата: Четверг, 13.04.2023, 13:32 | Сообщение # 5
Приезжий
Сложно вообще давать какие-то прогнозы, тут каждый действует на свой страз и риск. Курс биткоина колеблется сейчас, сами видите. Но есть еще и другие киптовалюты, можно рассмотреть их, как вариант. Например, эфириум. Вообще есть такой хороший сайт, Новости сегодня https://novostisegodnya.com/  Там можно почитать последние новости о криптовалюте ,прогнозы по ней

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: