САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Складний період у житті
jakubowskiДата: Понедельник, 03.04.2023, 11:42 | Сообщение # 1
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
Друзі, останнім часом я переживаю дуже складний період у своєму житті. Величезний завал на роботі, постійні сварки з дружиною, водночас у мене немає часу на відпочинок і розваги. Через це в мене вже почали розвиватися депресія і прокрастинація. Підкажіть, будь ласка, що мені робити в цій ситуації? Чи потрібно мені звернутися до психолога, чи все це може поступово минути само собою?

AlleatikoДата: Вторник, 04.04.2023, 12:04 | Сообщение # 2
Транзитер
Весною та восени загострення хронічних хвороб спостерігається  у багатьох, як у людей молодого віку, також і у інших вікових категорій людей. Депресія також являеться хрогічним захворюванням, але не треба засмучуватись, можливо причиною всього є елементарне перевтомлювання. Дійсно, треба відвідати професійного психолога для початку з метою консультації з приводу ситуації, що склалася.

kseniyarozybayevaДата: Вторник, 04.04.2023, 14:02 | Сообщение # 3
Немесный
Це називається весняне загострення воно може бути і у дітей так і дорослих. Вам правильно написали це просто перевтома, зазвичай навесні погода мінлива, то дощ, то сніг, можна йти і це теж впливає на людину. У багатьох ще причина в тому, що не змінюється обстановка кожен день одне і теж . У цьому випадку треба розвіятися сходити кудись із друзями. Якщо вам це не допоможе є Психолог у Києві він відмінний фахівець з усіх питань . Він допоможе вам розібратися в ситуації, що склалася.

tientrivutru360Дата: Вторник, 04.04.2023, 15:09 | Сообщение # 4
Немесный
Щоб обмежити депресію, я думаю, що вам не слід думати надто багато, або ви можете відвести 15-30 хвилин на медитацію, щоб заспокоїти свій розум. Медитація дуже корисна для здоров'я. Також вам не слід дозволяти собі негативні думки, відпустіть напругу тіла, глибоко вдихніть і видихніть через рот, це допоможе зменшити стрес.

lorq210Дата: Вторник, 04.04.2023, 15:38 | Сообщение # 5
Транзитер
Згоден з вами - медитацією потрібно займатися вона допомагає позбутися не потрібних і важких думок, але коли у людини навесні починається психічне загострення загострення, то така людина не зможе зосередитися на медитації, я вважаю, що їй потрібно звернутися до психолога, це моя думка.

kseniyarozybayevaДата: Вторник, 04.04.2023, 16:05 | Сообщение # 6
Немесный
Вірно згодна. Депресія, стрес і страх до цього призводять погані думки - це психосоматика. Медитація допомагає часом не завжди. Краще звернутися до психолога. Все таки психологи послухають, напишуть вам рекомендації, а то ми тут почнемо вам прописувати ліки, а може і немає ніякої депресії у вас. Ви самі все собі надумали в цьому і розбереться психолог.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: