Ставки на хокей
|
|
ivanbizbiz | Дата: Понедельник, 13.03.2023, 20:25 | Сообщение # 1 |
 Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Всім привіт, друзі, нещодавно познайомився з такими прибутковими ставками на спорт, як ставки на хокей. Я раніше гадав, що ставки роблять тільки на футбол, порадьте будь ласка де ви робите ставки на хокей?
|
|
| |
chimrovandrei | Дата: Понедельник, 13.03.2023, 20:29 | Сообщение # 2 |
 Транзитер
| Я колись робив ставки на спорт, але тільки на футбол, на скільки мені відомо, то ставки на хокей дуже непередбачувані, тому якось не доводилось з ними стикатися, але багато моїх друзів дуже полюбляють саме хокей.
|
|
| |
maksimgutovv | Дата: Понедельник, 13.03.2023, 20:44 | Сообщение # 3 |
 Транзитер
| Всім доброго вечора, хлопці, ставки на хокей, це найнепередбачуваніші ставки, тому що тут не так як у футболі, тут кожна хокейна гра має свої н'юанси. Тому ставки на хокей вважаються найризикованішими, але ж це не заважає людям робити ставки і вигравати. Мій знайомий дуже полюбляю саме ставки на хокейні матчі, бо тут до останнього не знаєшь чим закінчиться гра і тому дуже вигідні ставки. Зробити ставки на хокей від букмекерів, можно тут https://sport-booking.com.ua/stavki-na-hokej/
|
|
| |
ignatbalaban | Дата: Понедельник, 13.03.2023, 20:49 | Сообщение # 4 |
 Немесный
| Ну, не знаю, я, якось скептично відношусь до будь яких азартних ігор та ставок. Для мене це марнотратство, але ж все одно, багато людей грають, ризикують, виграють або програють. Як кажуть гравці, що требу бути фартовим.
|
|
| |
romasyni | Дата: Вторник, 21.03.2023, 20:28 | Сообщение # 5 |
Переселенец
| Уже надо ставки на футбол онлайн делать, а тут https://www.ua-football.com/betting подходящего букмекера можно выбрать. Понятно, что ставки на хоккей тоже интересные, но согласитесь Чемпионатов по футболу намного больше и выбор по ставкам огромный. Так, что подумайте на какой вид спорта все же ставить эффективней.
|
|
| |