САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Розкрутка сайту
belov_flДата: Пятница, 29.07.2022, 22:58 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт всі, хто може поділитись лайфхаком, як можна розкрутити свій сайт. Стільки відео передивились, стільки інформації перечитали. Ніби-то і не зовсім чайник в цій справі, але результату не має. До кого можна звернутись за допомогою?

zigmundinoДата: Пятница, 29.07.2022, 23:04 | Сообщение # 2
Немесный
Якщо б ви могли зробити вірно сайт, то б не задавали питань тут. Тому що зробити сайт - це недостатньо. Його треба правильно налаштувати, а саме попрацювати над рекламою в Гугл Там треба прописати грамотно ключі, щоб вони бачились в пошуковій системі. Як тільки ви все зробите, відразу відчуєте різницю. Будуть нові клієнти, активні відвідувачі, а не лише випадкові спостерігачі.

belov_flДата: Пятница, 29.07.2022, 23:10 | Сообщение # 3
Немесный
так, я розумію, що я можу щось не знати. Але хочу трохи розібратись. Дякую, за інформацію.

vladimirromanofffДата: Среда, 28.09.2022, 16:18 | Сообщение # 4
Переселенец
Цитата belov_fl ()
Привіт всі, хто може поділитись лайфхаком, як можна розкрутити свій сайт. Стільки відео передивились, стільки інформації перечитали. Ніби-то і не зовсім чайник в цій справі, але результату не має. До кого можна звернутись за допомогою?

Меня данный вопрос тоже интересует.
Почитаю вместе с вами рекомендации.

Добавлено (28.09.2022, 16:19)
---------------------------------------------

Цитата zigmundino ()
Якщо б ви могли зробити вірно сайт, то б не задавали питань тут. Тому що зробити сайт - це недостатньо. Його треба правильно налаштувати, а саме попрацювати над рекламою в Гугл Там треба прописати грамотно ключі, щоб вони бачились в пошуковій системі. Як тільки ви все зробите, відразу відчуєте різницю. Будуть нові клієнти, активні відвідувачі, а не лише випадкові спостерігачі.

Спасибо, посмотрю.

kirrillorlovvДата: Среда, 28.09.2022, 16:20 | Сообщение # 5
Переселенец
Цитата belov_fl ()

Написав вам у особисті повідомлення.

vladimirromanofffДата: Четверг, 29.09.2022, 13:02 | Сообщение # 6
Переселенец
Цитата belov_fl ()

Знайома проблема.
Я теж, спочатку, пробував самостійно розкрутити свій сайт.
Але толку не було.

Потім, за рекомендацією знайомого, звернувся у 9 DOTS Studio https://9.lviv.ua/.
В них працюють дуже гарні фахівці та ціни доступні.
Результат їх роботи було помітно вже у перші місяці.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: