САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поради для вагітних - як поводитися виношуючи дитину?
OksiKДата: Пятница, 24.12.2021, 09:26 | Сообщение # 1
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
Чи є на форумі досвідчені мами? Потрібні корисні поради для вагітних - як поводитися, коли і на яких термінах відвідувати і яких лікарів? Є якісь дійсно корисні рекомендації, які допоможуть майбутній мамі виносити та народити здорову дитину. А ще цікаво, які є міфи про вагітність, у які не потрібно вірити. Думаю, не лише я буду вдячна за корисні поради. Спасибі всім!

Сообщение отредактировал OksiK - Пятница, 24.12.2021, 09:26

alvianghontsa74Дата: Пятница, 24.12.2021, 09:31 | Сообщение # 2
Немесный
Цитата OksiK ()
Чи є на форумі досвідчені мами? Потрібні корисні поради для вагітних - як поводитися, коли і на яких термінах відвідувати і яких лікарів? Є якісь дійсно корисні рекомендації, які допоможуть майбутній мамі виносити та народити здорову дитину. А ще цікаво, які є міфи про вагітність, у які не потрібно вірити. Думаю, не лише я буду вдячна за корисні поради. Спасибі всім!
Ось, на сайті ПаніБест є корисні поради для вагітних, перераховані та розвінчані популярні міфи. Є справді корисні рекомендації для жінок у положенні. Якщо ж говорити про те, як поводитись, коли і яких лікарів відвідувати і на яких термінах, то пошукайте в інтернеті календар для вагітних. Там все докладно розписано.

Сообщение отредактировал alvianghontsa74 - Пятница, 24.12.2021, 09:32

wewilinДата: Воскресенье, 26.12.2021, 18:00 | Сообщение # 3
Немесный
дякую за інфу

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: