| makartaranovs | Дата: Среда, Вчера, 13:41 | Сообщение # 1 |
|
Приезжий
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Читала різне в інтернеті про методи і остаточно заплуталася. Десь кажуть що медикаментозний безпечніший, десь - що хірургічний. Хтось реально знає різницю і де в Києві це роблять якісно?
|
| |
| |
| kozeevkiril269 | Дата: Среда, Вчера, 20:00 | Сообщение # 2 |
|
Приезжий
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Обидва методи є безпечними якщо виконуються кваліфікованим лікарем - питання в тому, який підходить саме тобі залежно від терміну і стану здоров'я. Медикаментозний метод зазвичай застосовується до 7-9 тижнів, хірургічний - на більших термінах або за медичними показаннями, але це вирішує лікар індивідуально. Коли мені потрібно було зробити аборт у Києві, я провела кілька годин за пошуком нормальної клініки і в результаті звернулася до перевіреного місця на лівому березі міста. Детальне порівняння методів можна подивитися ось тут https://svitlana.kiev.ua/uk/poleznaya-informacziya-uk/abort-v-kyevi/ там написано зрозуміло і без медичного жаргону. Лікарі Світлани підібрали мені метод після огляду і УЗД, пояснили кожен крок - жодної невизначеності чи тривоги не залишилося. Ускладнень у мене не було, контрольний огляд через тиждень показав що все добре. Головне - довіряти клініці з реальним досвідом і не ризикувати заради нижчої ціни.
|
| |
| |