САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу запустити кілька сторінок для міні-проєктів
m31360879Дата: Вторник, 02.12.2025, 13:32 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт! Планую запустити кілька невеликих міні-проєктів: один блог, один невеликий каталог і ще одну сторінку для тестів. Хочу тримати все в одному місці, бо зараз окремі хостинги створюють плутанину: різні панелі, різні логіни, різні платежі. Потрібен стабільний сервіс, де сторінки завантажуються швидко, немає падінь і можна спокійно масштабувати. Бюджет обмежений, але важливо не економити на надійності. Хтось мав подібний досвід і може порадити нормальний варіант?

queenteren759Дата: Четверг, 04.12.2025, 19:27 | Сообщение # 2
Немесный
У мене була така ж ситуація з кількома сайтами, і вирішив проблему через хостинг для сторінок  Він дозволяє зручно тримати кілька проектів на одному акаунті, сторінки працюють стабільно, швидко відкриваються і не впливають одна на одну. Крім того, панель зрозуміла і проста у користуванні, тож можна легко додавати нові сторінки або редагувати існуючі. Додатково отримав домен, SSL та базовий захист від DDoS — це реально економить час і гроші. Після переходу на цей хостинг усе стало на свої місця, і тепер управління кількома проектами не викликає стресу.

m31360879Дата: Четверг, 04.12.2025, 19:28 | Сообщение # 3
Немесный
Дякую! Саме те, що шукала для своїх міні-проектів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: