|
Лікування болю у спині — остеосинтез чи малоінвазивна хірург
|
|
| joinuptogotravel040520 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:14 | Сообщение # 1 |
|
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Підкажіть, будь ласка, хто стикався з оперативним лікуванням проблем хребта. У мене компресійний перелом після аварії пів року тому. Лікувався консервативно, носив корсет, виконував рекомендації, але біль не зникає, рухливість обмежена, а МРТ показує нестабільність. Нейрохірург радить розглянути остеосинтез або малоінвазивну ендоскопічну хірургію хребта, залежно від результатів додаткових обстежень. Хочеться зрозуміти, наскільки безпечно робити таку операцію, скільки часу займає відновлення та чи можна розраховувати на повне повернення до нормальної активності. Якщо хтось проходив лікування в ортопедично-травматологічному центрі — поділіться, будь ласка, досвідом
|
| |
| |
| pokrovskijdima41 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:26 | Сообщение # 2 |
|
Немесный
| У мене також був компресійний перелом після падіння, тому довелося проходити через оперативне лікування. Після додаткової діагностики лікар порекомендував малоінвазивну ендоскопічну хірургію — менше травми для тканин, короткий період відновлення і значно менше ризиків порівняно з класичною операцією. Робив у центрі, де спеціалізуються саме на травматології та ортопедії:https://da-vinci.clinic/portfolio/travmatology/ Перед втручанням провели детальне обстеження, усе пояснили — що будуть робити, які можливі наслідки, які прогнози. Після операції я вже за кілька днів міг пересуватися самостійно, а через місяць повернувся до помірної фізичної активності. Найважливіше — правильна реабілітація, яку в клініці також супроводжують. Тож можу порадити звертатися до профільних фахівців, бо від правильного рішення залежить подальша якість життя
|
| |
| |
| joinuptogotravel040520 | Дата: Четверг, 20.11.2025, 23:32 | Сообщение # 3 |
|
Немесный
| Дякую, саме така відповідь була потрібна
|
| |
| |