|
Як захистити свої права у випадку несправедливого звільнення
|
|
| iri431851 | Дата: Среда, 01.10.2025, 12:53 | Сообщение # 1 |
|
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Доброго дня! Маю ситуацію, яка сильно турбує мене останні кілька тижнів. Я працював у приватній компанії понад п’ять років, але нещодавно мене звільнили. У наказі зазначено «скорочення штату», однак я впевнений, що справжньою причиною стала моя відмова виконувати деякі сумнівні розпорядження керівництва. Я читав, що у таких випадках можна оскаржити рішення в суді, але зовсім не знаю, з чого почати. Чи потрібні мені одразу послуги адвоката, чи можна самому написати позов? Які документи треба зібрати і скільки часу це може зайняти?
|
| |
| |
| vlad0211v | Дата: Четверг, 02.10.2025, 09:18 | Сообщение # 2 |
|
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Якщо ви підозрюєте, що справжньою причиною стало не скорочення, а конфлікт з керівництвом, то це може бути підставою для відновлення на роботі або для отримання компенсації. Вам потрібно зібрати трудовий договір, наказ про звільнення, будь-яке листування, яке може підтвердити тиск на вас. Раджу не затягувати, адже строки для оскарження обмежені. Найзручніше — отримати консультацію у фахівців. Адвокатське об’єднання Правда https://www.pravda1.com/ надає послуги саме у трудових спорах, включаючи підготовку документів і представництво у суді. Ви можете обрати формат співпраці: «під ключ», «оплата після результату» чи «покрокова». Це дозволяє уникнути непередбачуваних витрат і захистити ваші інтереси максимально ефективно.
|
| |
| |