САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто видає кредити без перевірки КІ?
elektromanДата: Четверг, 12.06.2025, 07:27 | Сообщение # 1
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Кілька років тому мав прострочення по старому кредиту, через що зараз кредитна історія зіпсована. Уже двічі пробував подавати заявку – відмовляють. Сума потрібна невелика, але банки і деякі МФО не хочуть мати справу. Чув, що є компанії, які не перевіряють КІ або закривають на це очі. Може, хтось стикався і знає, де знайти такі пропозиції, щоб не втрачати час і не отримувати постійні відмови?

kvaesovДата: Четверг, 12.06.2025, 07:38 | Сообщение # 2
Переселенец
Маю знайомого, який теж мав проблеми з кредитною історією, і він порадив мені сайт https://mfoxa.com.ua/. Там дійсно зібрані різні варіанти – є компанії, які лояльно ставляться до поганої КІ. Це не платформа для оформлення, а просто список МФО з детальним описом, що вони пропонують. Дуже зручно, бо можна одразу побачити, хто перевіряє історію, а хто – ні, і вже тоді переходити на сайт конкретної компанії. Я так теж допомагав одному родичу – він через mfoxa знайшов собі нормальний варіант і таки отримав кредит, хоч йому до цього кілька разів відмовляли. Ресурс не вирішує всі проблеми, але точно економить час і нерви.

isiv23789Дата: Суббота, 14.06.2025, 09:56 | Сообщение # 3
Местный
Тоже ищу где можно кредит оформить.

romasyniДата: Суббота, 14.06.2025, 10:54 | Сообщение # 4
Переселенец
Нещодавно потрібні були гроші терміново — знайшов сайт money-bank, де є список МФО та різних банків в яких можна оформити позику на потрібну суму. Мене цікавив кредит 5000 грн на карту порівняв умови, обрав найкращий варіант і взяв потрібну суму. Оформлення без зайвих запитань, усе онлайн - все сподобалось.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: