САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Не для всіх, але саме тому він і особливий
shitДата: Суббота, 24.05.2025, 07:16 | Сообщение # 1
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Я довго сумнівався, чи варто пробувати щось з нішевої парфумерії. Мені завжди здавалося, що це занадто екстравагантно, та й ціни, чесно кажучи, кусаються. Але потім один мій колега приніс на роботу новий аромат і сказав: “Понюхай, це Black Afgano”. І я реально був шокований — я не міг зрозуміти, що це таке. Не схоже ні на що, що я чув раніше. Ніби аромат дерева, тютюну, ще чогось густого, складного. Вирішив: мушу спробувати.

На ParfumClub замовив собі 2 мл, щоб спочатку просто ознайомитися. Дуже зручно, що є така можливість — не треба витрачати купу грошей одразу. Тут можна подивитися варіанти: https://parfumclub.com.ua/nasomatto-black-afgano/.

Коли отримав аромат і вперше наніс на шкіру — зрозумів, що тепер я дивлюся на парфуми зовсім інакше. Це як джаз серед попси — спершу не зовсім розумієш, але потім занурюєшся все глибше. Він мінімалістичний по дизайну, але багатий всередині. Тримається дуже довго — ввечері все ще чую на зап’ясті. Не впевнений, що носив би його щодня, але для особливих моментів — це саме те, що потрібно.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: