САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Яке обладнання обов’язкове для шиномонтажу?
shitДата: Пятница, 23.05.2025, 06:20 | Сообщение # 1
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Планую відкрити окрему точку шиномонтажу — попит є, клієнтів багато. Але хочу одразу зробити все правильно. Шукаю якісне обладнання — станок для зняття гуми, балансувальний стенд, компресор, домкрат і ще по дрібницях. Бажано, щоб можна було замовити в одному місці і не чекати по два тижні. Хтось уже проходив це? Де краще взяти все одразу — бажано, щоб був сервіс, гарантія, доставка. Цікавлять тільки перевірені варіанти, бо запускати справу на абиякому обладнанні не хочу.

elektromanДата: Пятница, 23.05.2025, 07:01 | Сообщение # 2
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Мені знайомий радив звернутись у Gm GutMeister — я так і зробив, і дуже задоволений. Там реально можна замовити все відразу: шиномонтажне обладнання, компресори, балансувальні стенди, пневмолінії, навіть дрібниці на кшталт мастильного обладнання. Подивись тут https://gmgutmeister.com/uk....tations. Я брав стенд і станок для шиномонтажу — дуже якісні речі, і ціна прийнятна, якщо порівнювати з тим, що зараз пропонують на ринку. Порадувало, що менеджери розуміють, про що говорять — підказали, яка модель краще підійде під мій обсяг роботи. Доставку зробили швидко, все працює з першого дня без нарікань. Якщо плануєш запуск серйозної точки, то краще одразу брати нормальне обладнання, щоб не витрачатися двічі. І тут якраз той випадок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: