pozdravcik | Дата: Пятница, 09.05.2025, 21:19 | Сообщение # 1 |
Приезжий
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Всім привіт! Хочу поділитися своїм досвідом використання літієвого акумулятора LiTime 12В 100Аг (LiFePO4 Lithium Deep Cycle), який я придбав нещодавно. Раніше я використовував звичайний AGM акумулятор, і різниця, чесно кажучи, вражає.
Перш за все, що мене приємно здивувало – це вага. LiTime значно легший за мій попередній акумулятор, що суттєво полегшило його встановлення та транспортування. Це особливо важливо для мене, оскільки я часто подорожую на авто з кемпінгом, і кожен кілограм має значення.
Друге – це ємність. 100Аг вистачає на довше, ніж я очікував. Я використовую акумулятор для живлення холодильника, освітлення та зарядки гаджетів у кемпінгу, і мені вистачає його на кілька днів без підзарядки. AGM акумулятор тримав заряд значно менше.
Третє – це швидкість зарядки. LiTime заряджається значно швидше, ніж AGM. Це дозволяє швидко відновити заряд акумулятора, що дуже зручно в умовах обмеженого доступу до електромережі.
Ну і наостанок, довговічність. LiFePO4 акумулятори відомі своєю довговічністю, і я сподіваюсь, що LiTime прослужить мені багато років. Судячи з відгуків інших користувачів, це цілком реально.
Загалом, я дуже задоволений покупкою LiTime 12В 100Аг. Це чудовий варіант для тих, хто шукає надійний, легкий та потужний акумулятор для кемпінгу, сонячної енергетики або інших потреб. Рекомендую придбати тут https://litime.com.ua/product/litime-12v-100ag/
|
|
| |