САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як я знайшов надійного помічника для своєї бабусі
kvaesovДата: Пятница, 09.05.2025, 14:35 | Сообщение # 1
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Моя бабуся, яка проживає в Києві, нещодавно перенесла операцію і потребувала регулярних внутрішньом’язових ін’єкцій. Оскільки я живу в іншому місті, мені було важливо знайти надійного фахівця, який би міг приїжджати додому і допомагати їй. Після деяких пошуків я натрапив на медичний центр «Медсестра».

З перших хвилин спілкування я зрозумів, що маю справу з професіоналами. Все організували чітко: узгодили час, врахували наші побажання, відповіли на всі запитання. Медсестра приїхала вчасно, з усім необхідним обладнанням, і провела ін’єкцію швидко, акуратно, безболісно.

Особливо мене вразило її ставлення до бабусі. Вона не просто виконала процедуру, а ще й поговорила з нею, заспокоїла, створила позитивну атмосферу. Бабуся була задоволена, а я був спокійний, що вона в надійних руках.

Після першого візиту ми вирішили замовити ще кілька процедур — і жодного разу не пошкодували. Медичний центр «Медсестра» — це саме той сервіс, якого так не вистачає в нашому місті. Від щирого серця рекомендую його всім, хто шукає якісну і людяну допомогу вдома.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: