САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хто пробував безкофеїнову каву — що скажете?
shitДата: Среда, 23.04.2025, 08:48 | Сообщение # 1
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Почав шукати альтернативу звичайній каві, бо останнім часом кофеїн мені почав шкодити — серце починає калатати, тиск скаче. Але повністю відмовитись від кави не можу — люблю сам процес, запах, смак. Зараз думаю спробувати безкофеїнову каву, але не уявляю, яка вона на смак і чи є взагалі сенс її пити. Бо, якщо чесно, трохи побоююсь, що це буде щось безсмакове, як кавовий чай. Чи є зараз хороші варіанти без кофеїну, які справді смачні?

kvaesovДата: Среда, 23.04.2025, 09:00 | Сообщение # 2
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Я був у такій самій ситуації — лікар сказав зменшити кофеїн, а я ж каву люблю, як ритуал. Почав шукати альтернативи і знайшов ESPAKO. У них є безкофеїнова кава, і вона реально класна — обсмажена, як звичайна, ароматна, з приємним смаком. Найбільше сподобалась Columbia Decaf — м’яка, з нотками какао і легкого сухофрукта, але без тих наслідків, які дає кофеїн. Можна пити ввечері, або навіть перед сном, і нічого не буде. Це зовсім не схоже на ті “знебарвлені” кави, які іноді трапляються в супермаркетах. Купую на https://espako.store — ще й можна замовити мелену під свій тип заварювання. Якщо шукаєш смак без побічних ефектів — це точно твій варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: