САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Коли кухня — твоє поле бою, а галони — вороги
shitДата: Пятница, 04.04.2025, 16:25 | Сообщение # 1
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Я часто готую вдома, особливо люблю пробувати щось новеньке з американських кулінарних блогів. І от кожного разу, коли натикаюсь на одиниці типу “gallons” — починається головний біль. Бо ну хто з нас, звиклих до літрів, навмання вгадає, скільки це буде води чи молока? Колись я просто шукав у Google таблиці відповідностей, але це незручно — постійно треба звіряти, чи американський це галон чи імперський.

І от натрапив я на uplan.com.ua, а конкретно на їхню сторінку з конвертером галони в літри. Слухайте, я кайфанув. Все настільки просто — ввів число, обрав тип галона, отримав результат. Без реклами, без купи незрозумілих кнопок. Тепер я не тільки готую за американськими рецептами, а й навіть знаю, який об’єм каструлі мені підійде, не обпікаючи мізки складною арифметикою.

Раніше я робив на око, інколи переборщував, інколи не доливав — це як рулетка. А з цим сайтом усе стало передбачувано й чітко. Найприємніше — усе українською. Навіть не очікував, що хтось зробить такий простий і корисний інструмент. Коротше, рекомендую всім, хто хоч раз дивився кулінарний YouTube англійською.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: