sashasymon | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:04 | Сообщение # 1 |
Приезжий
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Хочу купити компактний набір інструментів, який постійно лежатиме в машині. Часто бувають ситуації, коли треба щось підкрутити чи дрібний ремонт зробити в дорозі. Але водночас не хочу брати щось громіздке чи важке, бо місця в багажнику не так вже й багато. Можливо, хтось вже користується чимось подібним і може підказати, де варто шукати та що вибрати, щоб і зручно, і довговічно.
|
|
| |
shit | Дата: Пятница, 07.03.2025, 06:59 | Сообщение # 2 |
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Дуже знайома ситуація, я теж довго шукав оптимальний варіант, бо в машині кожен сантиметр на рахунку. В результаті знайшов крутий набір в інтернет-магазині Br-mannesmann. В них взагалі багато різних рішень, є і компактні, які спеціально для авто підходять. Якщо цікаво, подивись тут: https://br-mannesmann.com.ua/product/categories/hand_tool,tool_sets. Я замовляв саме невеликий набір, але там є і тріскачка, і ключі, і кілька викруток, загалом усе, що може знадобитись у дорозі. Якість на висоті, а головне, що це не одноразове барахло, як часто буває в магазинах біля дороги. Користуюсь уже більше року, все працює і виглядає як нове. Ціни там теж нормальні, без накруток, тому можу сміливо рекомендувати.
|
|
| |