hofmanndastin | Дата: Среда, 15.01.2025, 23:20 | Сообщение # 1 |
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Декілька тижнів я шукала способи розслабитися та покращити своє емоційне й фізичне самопочуття. Випадково натрапила та прочитала на цікаву статтю про лікування енергією рук https://ua.silkwayreiki.com/articles/reiki/therapy/energiya-ruk/. Прочитала статтю з великим інтересом і була вражена, як прості, але глибокі методи можуть впливати на наше тіло та душу. Мені особливо сподобалася стаття тим, що вона детально пояснювала, як правильно концентруватися на власній енергії, налаштовувати себе на позитив і застосовувати руки як джерело зцілення. Це надихнуло мене спробувати ці практики самостійно. Спочатку я не знала, чого очікувати, але вже під час першої спроби відчула тепле, заспокійливе відчуття в долонях. Виявилося, що техніка допомагає не лише розслабитися, але й зняти напругу в шиї та спині, яка накопичилася через стресову роботу. З часом я стала використовувати цей метод регулярно, особливо перед сном. Ці практики не лише покращили моє самопочуття, але й допомогли знайти внутрішній баланс. Відчуття спокою та гармонії, які я отримую після таких сеансів, просто безцінні. Рекомендую всім, хто хоче спробувати щось нове для підтримки власного здоров'я, ознайомитися з методиками лікування енергією рук. Це не лише цікаво, а й справді ефективно!
|
|
| |
alexarosh5 | Дата: Пятница, 17.01.2025, 20:08 | Сообщение # 2 |
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Спасибо за пост, прочитал - норм инфа
|
|
| |