САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де орендувати автомобіль Mercedes у Львові?
savichekaДата: Понедельник, 25.11.2024, 16:01 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Планую важливу бізнес-зустріч у Львові і хотів би взяти напрокат автомобіль Mercedes, щоб виглядати солідно та справити гарне враження. Цікавить саме легкова модель – щось елегантне і сучасне, типу E-Class. Важливо, щоб машина була у чудовому стані: без подряпин, чиста, комфортна. Чи є у Львові компанії, які пропонують прокат Mercedes? Поділіться, будь ласка, рекомендаціями, якщо хтось уже користувався такими послугами. Буду вдячний за будь-яку інформацію про умови і нюанси оренди.

HzBoyДата: Понедельник, 25.11.2024, 17:27 | Сообщение # 2
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Якщо шукаєш щось дійсно солідне, можу порадити сервіс прокат джипа  через Autoprokat. Я орендував у них Mercedes E-Class для важливого заходу – все було ідеально. Авто у відмінному стані, чистий салон, виглядає дуже елегантно. Щодо оформлення – усе максимально просто: потрібні права, паспорт і трохи часу. Вони пропонують великий вибір моделей Mercedes, тож можна знайти те, що підійде саме тобі. Депозит нормальний, його повертають швидко після здачі авто. Орендував на два дні, і жодних нарікань – машина просто ідеальна для бізнес-поїздок. Якщо хочеш виглядати на всі 100%, це точно твій варіант.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: