САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Рекомендації по прибиранню могил
stretovychanastasiaДата: Среда, 13.11.2024, 21:48 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт! Хочу запитати, хто в Києві користувався послугами з прибирання могил? Можливо, можете порадити надійну компанію, яка займається таким доглядом. Цікавить, як проходить сам процес, чи потрібно оформлювати якісь документи, і скільки приблизно це коштує? Буду вдячна за відгуки та рекомендації!

katerinaborisova740Дата: Воскресенье, 17.11.2024, 20:34 | Сообщение # 2
Немесный
Рекомендую звернути увагу на компанії Меморіал Сервіс та Ритуал-Люкс – вони надають послуги з прибирання могил у Києві. Процес зазвичай не вимагає документів, а ціни варіюються в залежності від обсягу робіт. Уточніть деталі безпосередньо у компанії.

raskomihajlo98Дата: Понедельник, 18.11.2024, 09:59 | Сообщение # 3
Немесный
Хочу поділитися своїм досвідом, бо свого часу теж шукав таку послугу. Я звертався до компанії https://ritualexpert.biz.ua/uk/pribirannya-mogil-u-kiievi, і залишився дуже задоволеним їхньою роботою.
Процес пройшов максимально просто: я лише зателефонував, розповів, що потрібно зробити, і вони все взяли на себе. Жодних додаткових документів оформлювати не потрібно було, але якщо є якісь особливі вимоги (наприклад, догляд за конкретними елементами або ремонт), варто уточнити це під час дзвінка.
Що сподобалося найбільше – це їхній підхід. Вони надсилають фото до і після прибирання, що для мене було дуже важливо. Могила виглядала доглянутою, охайною, а все замовлення виконали в обумовлені строки.
Щодо вартості – ціни залежать від обсягу робіт. Якщо це базове прибирання, то буде дешевше, а якщо додати, наприклад, миття пам’ятника чи декор, то ціна трохи зросте. У будь-якому випадку, все обговорюється заздалегідь, і жодних несподіваних доплат не було.
Рекомендую звернутися до RitualExpert, якщо шукаєте відповідальну компанію.

natalypavlenko895Дата: Понедельник, 18.11.2024, 10:38 | Сообщение # 4
Немесный
Привіт! Я сама займалася прибиранням могили і це, насправді, не так складно, як здається. Все, що потрібно, це ретельно прибрати сміття, підрізати квіти та доглядати за землею. Це можна зробити самостійно, і таким чином можна заощадити. Якщо ж хочете, щоб процес був більш професійним, можна звернутися до спеціалізованих компаній, але ціни на такі послуги можуть бути різними.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: