stretovychanastasia | Дата: Понедельник, 16.09.2024, 11:49 | Сообщение # 1 |
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Привіт! Підкажіть, будь ласка, який кондиціонер варто обрати для квартири? Хотілося б щось енергоефективне та надійне. Також шукаю фірму, яка займається обслуговуванням кондиціонерів (чистка, ремонт тощо). Буду вдячна за будь-які рекомендації, особливо якщо є досвід співпраці з професійною командою у Києві. Дякую!
Сообщение отредактировал stretovychanastasia - Понедельник, 16.09.2024, 11:50 |
|
| |
katerinaborisova740 | Дата: Среда, 18.09.2024, 09:07 | Сообщение # 2 |
Транзитер
| Привіт! Якщо шукаєш енергоефективний і надійний кондиціонер для квартири, рекомендую звернути увагу на такі бренди: Daikin, Mitsubishi Electric, Gree. Щодо обслуговування кондиціонерів, можу порекомендувати компанію "Клімат Київ". Я вже користувалася їхніми послугами і залишилася задоволена якістю обслуговування. Вони займаються як встановленням, так і чисткою, ремонтом та сервісом кондиціонерів у Києві.
|
|
| |
slabywiktoria5 | Дата: Пятница, 20.09.2024, 21:49 | Сообщение # 3 |
Немесный
| Привіт! Якщо шукаєш енергоефективний і надійний кондиціонер для квартири, варто звернути увагу на бренди, як Cooper Hunter або Fujitsu. Вони добре себе зарекомендували, оскільки мають високу енергоефективність, тиху роботу і довговічність. Щодо конкретних моделей, усе залежить від розміру приміщення та бюджету. Наприклад, для невеликих квартир підійдуть моделі з потужністю 2,5–3,5 кВт. А стосовно обслуговування кондиціонерів, рекомендую https://airproservice.kyiv.ua/obsluhovuvannia-kondytsioneriv/ AirProService. Вони займаються чисткою, ремонтом і загальним обслуговуванням кондиціонерів. Я сама користувалася їхніми послугами, і це справді професійна команда. Працюють швидко, якісно і завжди дають корисні поради щодо догляду за технікою. Якщо шукаєш надійних майстрів у Києві, сміливо звертайся до них!
|
|
| |