САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна замовити кульки на день народження?
LevchenkoДата: Среда, 12.06.2024, 16:25 | Сообщение # 1
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Хочу привітати сестру з днем народження і зробити для неї сюрприз. Думаю про те, щоб прикрасити кімнату великими кульками з гелієм. Хочеться зробити щось особливе і яскраве, щоб вона була в захваті. Може хтось знає, де можна замовити красиві та якісні кульки на день народження в Києві? Які варіанти краще вибрати: кульки з написами, фігурні кульки чи просто великий букет? Хотілося б дізнатися ваші поради і, можливо, почути про ваш особистий досвід. Дякую заздалегідь!

rozhkov-dmitroДата: Среда, 12.06.2024, 17:05 | Сообщение # 2
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Привіт! Можу порекомендувати сайт Cool Shar, де можна замовити великі кульки на день народження. Я нещодавно замовляв у них кульки для свого друга, і все пройшло чудово. Ми вибрали набір з різнокольорових кульок з написами "З Днем Народження" і кілька фігурних кульок у вигляді зірок та сердечок. Замовлення зробили швидко, доставили точно вчасно, кульки були надути якісно, нічого не здувалося і виглядало дуже ефектно. Сестрі точно сподобається! Глянь їх сайт за посиланням https://baloon.kiev.ua/product....zhennya  і вибери те, що підходить. Ще можу порадити зробити фото-зону з кульок, це виглядає дуже красиво і сучасно, або ж надути кульки з гелієм і прикріпити до кожної невеличкий подаруночок чи записку з привітанням. Це точно створить святкову атмосферу і залишить приємні спогади!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: