САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Обрати стоматолога
TatyanaChertkova7Дата: Вторник, 31.10.2023, 10:03 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Яка різниця між стоматологом-хірургом та стоматологом-ортопедом, і як обрати правильного для конкретного випадку?

dementevДата: Среда, 08.11.2023, 13:06 | Сообщение # 2
Приезжий
Стоматолог-хірург та стоматолог-ортопед - це два різних види стоматологів з різними спеціалізаціями. Стоматолог-хірург спеціалізується на проведенні хірургічних втручань, таких як видалення зубів, апікотомія, імплантація та інші операції. Стоматолог-ортопед, з іншого боку, займається корекцією прикусу та лікуванням аномалій в роботі щелепи та зубів, використовуючи брекети, брекет-системи та інші ортодонтичні методи. Для вибору правильного стоматолога для вашого випадку, спершу важливо визначити, яку проблему ви маєте. Після визначення вашої проблеми, важливо обирати лікаря з відповідною спеціалізацією та досвідом у цій області. Можете звертатися до клініки з хорошою репутацією та перевіреними відгуками, як, наприклад, https://vidnova.dental/ua/lviv/ що надає широкий спектр стоматологічних послуг у Львові. Важливо також консультуватися з лікарем перед початком будь-якого лікування, щоб отримати індивідуальні рекомендації та план лікування, який відповідає вашим потребам.

ravattaДата: Четверг, 30.01.2025, 11:44 | Сообщение # 3
Немесный
Ви знаєте, тут треба шукати лікаря, читати відгуки про лікарів, щоб точно розуміти які саме фахівці Вам необхідні. Я з цим зіткнулася коли лікування пародонтозу необхідно було – багато лікарів пройшла, послухала різні методи лікування і обрала хронотерапію. Це захворювання має лікуватися комплексно і хрономедицина так і працює. Про Лікування пародонтозу ось тут я прочитала та вирушила на консультацію. Це було торік. А цього року мене захворювання вже не турбує.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: