Нижнее белье
|
|
alyamalyaa | Дата: Четверг, 05.10.2023, 13:53 | Сообщение # 1 |
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Здравствуйте. Девушки, где вы покупаете себе нижнее белье? Порекомендуете хороший магазин?
|
|
| |
kisssa111111111111 | Дата: Четверг, 05.10.2023, 14:03 | Сообщение # 2 |
Местный
| Якщо вам потрібна вікторія сікрет білизна, то, на власному досвіді, можу вам порекомендувати замовити її у She Loves It. В них великий вибір, недорого та швидка доставка.
|
|
| |
isiv23789 | Дата: Четверг, 06.03.2025, 14:14 | Сообщение # 3 |
Местный
| Актуально, как раз мужу ищу качественное нижнее белье.
|
|
| |
romasyni | Дата: Четверг, 06.03.2025, 15:03 | Сообщение # 4 |
Переселенец
| Цитата isiv23789 (  ) Актуально, как раз мужу ищу качественное нижнее белье. Мужское белье качественное трудно найти, но мне удалось. В магазине Men Active https://menactive.com.ua/ есть разные модели, а себе обычно боксер беру. Оформление заказа простое, сайт понятный. Материал действительно качественный – мягкий, хорошо держит форму, эластичный пояс не давит. После нескольких стирок цвет и структура ткани остались как новые.
|
|
| |
terentiev1987life | Дата: Четверг, 12.06.2025, 10:58 | Сообщение # 5 |
Горожанин
| Якщо чесно, раніше комплекти білизни купувала лише в офлайн-магазинах, бо хотілося бачити і торкатися, але останнім часом вирішила дати шанс онлайн-шопінгу, і не дарма. Знайшла інтернет-магазин RUBI і тепер це моя нова улюблена точка для покупок. Асортимент справді широкий, тут https://rubi.in.ua/product-category/komplekty-bilyzny/ є від базових моделей до дуже оригінальних. Все зшито якісно, з хороших тканин, які приємно носити. Замовлення зробила ввечері, а вранці вже отримала смс про відправлення. Через день посилка була в мене. Ще один плюс, це прийнятні ціни та акції, які постійно оновлюються. До речі, є і подарункові сертифікати, а це гарна ідея на будь-яке свято. Одним словом, не гайте часу та заходьте на сайт магазину, не пошкодуєте.
|
|
| |