САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Оформлення спадщини
fionafilonoДата: Среда, 20.09.2023, 21:27 | Сообщение # 1
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
А мене нещодавно  раптово померла бабуся та залишила мені у спадок свою двохкімнатну квартиру. Я зовсім не розбираюся в юридичних питаннях, тому навіть в такому ділі як оформлення спадщини я гублюся і не знаю з чого почати. Скажіть які документи треба при собі мати для оформлення спадщини, скільки триватиме ця процедура та скільки грошей потягне?

Сообщение отредактировал fionafilono - Среда, 20.09.2023, 21:28

niaminvenДата: Среда, 20.09.2023, 21:31 | Сообщение # 2
Переселенец
Перш за все, вам потрібно знайти адвоката або нотаріуса, який допоможе вам з розподілом спадщини. Зазвичай для цього знадобиться мати свідоцтво про смерть вашої бабусі, документ про ваше з нею спорідненість, документи на квартиру. Для першого візиту усіх документів поки вистачить

simaveronaДата: Среда, 20.09.2023, 21:38 | Сообщение # 3
Переселенец
Тривалість процедури може варіюватися залежно від навантаження у місцевого нотаріуса, але зазвичай вона не займає багато часу. Щодо витрат, це теж залежить від багатьох факторів, таких як вартість квартири та вартість послуг нотаріуса.

egorlastochДата: Среда, 20.09.2023, 21:46 | Сообщение # 4
Переселенец
Зверніться до місцевого нотаріуса для консультації та подальших інструкцій. І звернутися треба для написання заяви на вступ у спадщину на пізніше  ніж пів року, бо інакше прийдеться доказувати своє право на вступ у спадщину серез суд. Можливо з введенням в країні военного стану закони трохи змінилися, усе треба уточнювати. Звернутися ви можете як  до держааного так і частного нотаріуса, ціни на послуги в них  приблизно однакові. Тут на сайті ви можете детально прочитати про те, які потрібні документи для оформления спадщини за заповітом та по закону https://notarius-ua.top/uspadkuvannya-po-zapovitu-neobhidni-dokumenty/

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: