rozhkov-dmitro | Дата: Понедельник, 03.07.2023, 20:36 | Сообщение # 1 |
 Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Мій син закінчив середню школу і зараз замислюється про подальшу освіту. Він дуже захоплений комп'ютерами та програмуванням, і його мрія - стати кваліфікованим програмістом. Ми розглядаємо можливість відправити його навчатися в Європу. Виходячи з цього, у мене виникли такі запитання: Який досвід у вас або ваших дітей в отриманні освіти за кордоном? Які країни та університети пропонують хороші програми у сфері інформаційних технологій?
|
|
| |
Levchenko | Дата: Понедельник, 03.07.2023, 21:57 | Сообщение # 2 |
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Мій син теж був захоплений комп'ютерами і вирішив вступити на програміста. Ми обрали для нього освіту в Нідерландах, і це виявився чудовий вибір! Він вступив на програму "Інформатика та комп'ютерні науки" в технічному університеті в Амстердамі. Навчання тут виявилося дуже якісним і цікавим. Професори та викладачі справді добре підготовлені та глибоко занурені в предмет. Атмосфера на кампусі доброзичлива і підтримуюча. Вступ був не таким складним, як я припускав. Університети в Нідерландах звертають увагу не тільки на академічні результати, а й на мотиваційний лист і додаткові досягнення абітурієнта. Наш син проходив через агентство EDUSTEPS, і вони надали нам велику допомогу в оформленні документів і підготовці до співбесіди. Рекомендую звернутися до них для консультації. Ось їхній сайт, де можна знайти більш детальну інформацію https://edusteps.com.ua/ua/
Сообщение отредактировал Levchenko - Понедельник, 03.07.2023, 21:57 |
|
| |