Де купити біткоїн?
|
|
jakubowski | Дата: Пятница, 28.04.2023, 09:50 | Сообщение # 1 |
 Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Я хочу купити біткоїн, оскільки останнім часом мені дедалі частіше доводиться оплачувати товари та послуги онлайн, і багато хто пише, що в інтернеті найпростіше розплачуватися криптовалютою. Скажіть, чи дійсно це так, і якщо так, то підкажіть, як і де я можу купити біткоїн за вигідним курсом?
|
|
| |
nikolay_furmann | Дата: Пятница, 28.04.2023, 09:54 | Сообщение # 2 |
 Транзитер
| Не знаю, ніколи нічого подібного не чув, усе життя користувався звичайними грошима і досі користуюся, і не ризикнув би переходити на цифрові гроші, бо незрозуміло, чого від них чекати.
|
|
| |
sivka | Дата: Пятница, 28.04.2023, 09:59 | Сообщение # 3 |
 Транзитер
| Так, ринок цифрової валюти доволі непередбачуваний, тому простіше не заморочуватися і спокійно жити без криптовалюти і користуватися по-старому звичайними грошима.
|
|
| |
theron | Дата: Пятница, 28.04.2023, 10:02 | Сообщение # 4 |
 Немесный
| Навпаки, зараз такий час, коли багато людей з усього світу частково переходять на цифрові гроші, і, в принципі, це зрозуміло, адже розплачуватися біткоїнами в інтернеті зручніше і вигідніше, до того ж біткоїн - одна з найпопулярніших криптовалют у світі. Тому я вважаю, що вам варто задуматися про купівлю біткоїна. Якщо вам цікаво, ви можете купити біткоїн на цьому сайті https://pocketbank.net/.
|
|
| |