САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Засоби для обробки ран
fionafilonoДата: Вторник, 21.02.2023, 23:56 | Сообщение # 1
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
Які препарати або засоби повинні бути в сумочці, щоб в будь-яких непередбачених ситуаціях надати допомогу, обробити рану? Нещодавно мені прийшла така думка, що живемо в нестабільний і страшний час, і якщо щось станеться, повинні бути якісь засоби для надання першої допомоги. Що найкраще мати при собі?

simaveronaДата: Среда, 22.02.2023, 00:02 | Сообщение # 2
Переселенец
Я теж неодноразово замислювалася про це, що необхідно мати якісь засоби щоб можна було обробити рану якимось антисептиком і перев'язати. Потрібно мати хоча б мінімальний набір, який буде під рукою.

ufimovaaneckaДата: Среда, 22.02.2023, 00:07 | Сообщение # 3
Приезжий
У мене з тих пір як з'явилися діти, то завжди в домашній аптечці і просто в сумці лежить необхідні медикаменти та засоби для обробки ран, в разі чого і пластир. Багато хто використовує перекис водню, але мені подобається хлоргексидин, він має широку бактерицидну дію і ефективний.

lusalusivДата: Среда, 22.02.2023, 00:16 | Сообщение # 4
Транзитер
У мене завжди з собою антисептичні серветки, пластир і перекис водню в спреї, так зручно обробити і знезаразити рану. Адже якщо вчасно цього не зробити або обробити неправильно, невчасно, то все може привести до зараження, інфекції і нагноєння рани. А купувати всі засоби раджу на інтернет майданчиках, це значно вигідніше по грошах і зручніше, великий вибір препаратів і медикаментів https://paramedic.ua/sredstv....tki-ran

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: