Курси веб дизайну!
|
|
taras_gamper | Дата: Вторник, 30.08.2022, 10:09 | Сообщение # 1 |
 Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Доброгодня. Підкажіть, куди звернутися, якщо я хочу пройти курси веб дизайну? Де проходили такі курси?
|
|
| |
kirilzhilenko80 | Дата: Вторник, 30.08.2022, 11:06 | Сообщение # 2 |
 Горожанин
| Доброго дня. Якщо вас цікавить веб дизайн навчання звертайтеся сюди, це дійсно команда професіоналів, яка працює на результат, курси подаються в зручній формі, матеріал легко засвоюється. Планую продовжувати навчатися в цій сфері, і покращувати свої навики і знання. Спробуйте і ви, це професія майбутнього!
|
|
| |
linalineva7 | Дата: Суббота, 03.09.2022, 21:45 | Сообщение # 3 |
Немесный
| Да, мне тоже нужно, но пока все никак
|
|
| |
Alex25 | Дата: Суббота, 16.03.2024, 20:32 | Сообщение # 4 |
Местный
| Цитата taras_gamper (  ) Доброгодня. Підкажіть, куди звернутися, якщо я хочу пройти курси веб дизайну? Депроходили такі курси? Раджу пройти навчання веб дизайну, в сучасній IT школі https://lemon.school/web-design-uxui Заняття проходили дуже цікаво, тому інформація ввібралася швидко і відразу. Викладачі компетентні та загалом курси мені допомогли влаштуватися в престижну компанію, на роботу. Після проходження курсів "Lemon" розсилає резюме своїм партнерам та дає рекомендації з працевлаштування.
|
|
| |
vitiapalia2525 | Дата: Четверг, 21.03.2024, 17:35 | Сообщение # 5 |
Переселенец
| После окончания курсов Лимоне, устроился на хорошую работу. Рекомендую.
|
|
| |
ofilimonov085 | Дата: Четверг, 28.03.2024, 17:43 | Сообщение # 6 |
 Переселенец
| А я хочу порадити школу програмування Foxminded, тут можна отримати кращі знання як новачку, так і людині, що хоче програмувати більш продуктивно. Після курсу https://pro.foxminded.ua/grasp-g....ourse-1 мені вдалося влаштуватися на престижну роботу. Дуже дякую викладачам школи за високий рівень підготовки та увагу до кожного студента. Формат навчання дуже зручний.
|
|
| |