чи можна підігрівати материнське молоко мікрохвилівці
|
|
ufimovaanecka | Дата: Среда, 09.02.2022, 11:02 | Сообщение # 1 |
 Приезжий
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Я вагітна, готуюся стати мамою, тому зараз цікавлюсь усіми речами, пов'язаними з доглядом за дитиною. В мене таке питання - скільки потрібно кормити дитину грудьми і чи можна підігрівати материнське молоко в мікрохвилівці? Дякую.
|
|
| |
simaverona | Дата: Среда, 09.02.2022, 11:07 | Сообщение # 2 |
 Переселенец
| Дитину потрібно кормити грудьми якомого довже - до тих пір поки ваш малюк сам не почне відмовлятися від грудей. Материнське молоко, це - запорука здоров'я, краси та розуму вашої дитини.
|
|
| |
dianalapyxova | Дата: Среда, 09.02.2022, 11:19 | Сообщение # 3 |
 Переселенец
| Ні в коєму разі не потрібно розігрівати материнське молоко в СВЧ пічці. Ось ці всі мікрохфилі просто знищать усі корисні речовини, які є у вашому молоці – вітаміни, мікроелементи та інше.
|
|
| |
veramarininaa | Дата: Среда, 09.02.2022, 11:24 | Сообщение # 4 |
 Переселенец
| Почитати про те на скільки важливе вигодовування вашої дитини материнським молоком і які переваги такого харчування, а також про перехід дитини на змішуване харчування, а згодом на штучні молочні суміші, ви можете на цому сайті, в різних статтях лікарів та спеціалістів по дитячому харчуванню. Також там ви зможете отримати відповідь, на таке, доволі популярне запитання - чи можна гріти материнське молоко в мікрохфилівці https://mamako.ua/blog....olnovke
|
|
| |