Детская одежда
|
|
tania21kalinichenko | Дата: Среда, 02.02.2022, 14:27 | Сообщение # 1 |
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Хотелось бы обменяться опытом с другими мамочками по поводу покупок для деток. Где вы предпочитаете покупать детскую одежду: на рынке, в магазинах офлайн или онлайн, на досках объявления и так далее? Я покупала в магазинах нашего города, но хочу найти хороший магазин онлайн.
|
|
| |
tanakalinicenko70 | Дата: Среда, 02.02.2022, 16:16 | Сообщение # 2 |
Приезжий
| Я лично покупаю вещи детям и не только, а себе и супругу футболки, нижнее белье в интернет магазине Valeotrikotage В этом магазине цены очень выгодные, к тому же много товаров на акции и соответственно цена еще ниже опустилась. Покупала вышиванки всей семье в этом магазине https://valeotrikotage.com/ru/katalog/detskiy-assortiment/
|
|
| |
luda25 | Дата: Суббота, 08.04.2023, 21:30 | Сообщение # 3 |
Переселенец
| Порекомендую вам ще оптовий магазин дитячого одягу kid opt на сторінках якого ви зможете на вигідних умовах оптом купити дитячий одяг різного віку. Вам не доведеться чекати, поки надійде обраний дитячий одяг, щоб отримати його , на складі в Одесі постійно є все, що вказано в каталозі інтернет-магазину.
|
|
| |
kassi8238 | Дата: Четверг, 30.11.2023, 10:39 | Сообщение # 4 |
Транзитер
| Тоже ищу хороший магазин где можно купить одежду ребенку.
|
|
| |
romasyni | Дата: Четверг, 30.11.2023, 10:59 | Сообщение # 5 |
Переселенец
| Купила пижамку дочке от бренда Esotiq ну просто чудо как хороша, ткань легка и воздушная, дизайн стильный и современный. Мы часто с дочкой заглядываем в магазин MD-Fashion так как тут можно найти качественную одежду и обувь от известных брендов. Можно заказать вещи с примеркой, но если следовать размерной сетке которая есть на сайте, то проблем с подбором вещей точно не будет!
|
|
| |
malyga26nastya1 | Дата: Четверг, 30.11.2023, 15:55 | Сообщение # 6 |
Местный
| Сейчас много одежды выдают волонтерские организации
|
|
| |
terentiev1987life | Дата: Пятница, 02.08.2024, 15:55 | Сообщение # 7 |
Горожанин
| Одного разу, шукаючи махрові ромпери для своєї дитини, я натрапила на EldollBaby і була приємно здивована. Широкий асортимент товарів дозволив вибрати найкраще. Висока якість речей https://eldollbaby.com.ua/rompery-z-mahry/ одразу ж стала акцентом у моєму виборі, а ціни були настільки доступними, що я змогла придбати більше, ніж планувала. Оплата картою "Пакунок малюка" виявилась дуже зручною, що стало пріоритетом для мене. Також хочу відзначити безкоштовну доставку від 1000 грн – це значно полегшило покупку. Практичність покупок підкреслили постійні акції та розпродажі, завдяки яким я змогла придбати ще більше. Дуже задоволена покупкою і раджу всім цей магазин.
|
|
| |
ofilimonov085 | Дата: Среда, 28.08.2024, 13:51 | Сообщение # 8 |
 Переселенец
| Діткам також потрібні якісні іграшки. Де купуєте?
|
|
| |
alanasoboleva086 | Дата: Четверг, 29.08.2024, 08:05 | Сообщение # 9 |
 Переселенец
| На торговому майданчику Шафа можна купити одяг та дитячі іграшки https://shafa.ua/uk/forkids/igrushki нові та б/в. Тут дуже багато речей, переглядайте оголошення або шукайте необхідний товар по пошуку. У сайту зручний інтерфейс, знайти тут необхідні речі просто. Я часто тут роблю замовлення та знаходжу все необхідне за найкращими цінами.
|
|
| |
harrywilson2945 | Дата: Понедельник, 02.09.2024, 08:59 | Сообщение # 10 |
Немесный
| Круто!!
|
|
| |