САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
медичне обладнання
privalovandgДата: Вторник, 28.09.2021, 17:17 | Сообщение # 1
Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
В нас родич колись збудував будинок відпочинку, там все ідеально підходить для модного нині екотуризму. Оце нещодавно з ним балакали за його бізнес і хоче він розширюватися. Прибудовують ще один "медичний" корпус - планує там розмістити кілька лікарських кабінетів. Шукає фірму щоб придбати медичне обладнання, може хтось в курсі де замовити можно.

netrebkotrsДата: Вторник, 28.09.2021, 17:22 | Сообщение # 2
Немесный
Якщо ваш родич спеціалізується на екотуризмі, то його й треба покращювати, навіщо міняти профіль бізнесу. Як на мене, якщо сім'я приїхала відпочивати, то навряд чи буде бігати по лікарях. Зараз європейці полюбляють у нас відпочивати, он подивіться скільки саудитів на Закарпаття приїхало - от де бізнес.

evgeniya_ivanutaДата: Вторник, 28.09.2021, 17:26 | Сообщение # 3
Немесный
До речі так - там навіть меню у ресторанах на арабську мову переклали і назви вулиць теж - швидко все зробили, бо ж клієнти гарні ). А от за медичне обслуговування в будинках відпочінку, я з вами не згона - це теж треба. Поки молодь по маршрутах бігае, люди поважні киснем дихають та процедури приймають, а обладнання можна і в медтехниці закупити.

akimenkostpnДата: Вторник, 28.09.2021, 17:32 | Сообщение # 4
Немесный
Підказує мені мій досвід, що купити профессійне медичне обладнання можна не скрізь. Ми робили реконструкцію приватної клініки і можу сказати, що гарних фірм у цій галузі не так вже й багато. Ми співпраціювали з Спецкиївбуд Медікал -   https://medical.skb.kiev.ua/  фірма встановлювала там систему "Сестра-Пацієнт" та медичні меблі, до речі вони ж проектували і саму переробку приміщень.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: