канцтовари
|
|
ekaterina_suhova11 | Дата: Четверг, 15.07.2021, 14:44 | Сообщение # 1 |
Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Форумчани, я починаю готуватися до нового навчального року, зараз активно шукаю шкільне приладдя, може хтось вже замовляв канцелярку для своїх дітей і може поділитися посиланнями, буду рада такій допомозі.
|
|
| |
rozenkoalla94 | Дата: Четверг, 15.07.2021, 14:46 | Сообщение # 2 |
Немесный
| Смішно, але до начального року дійсно готуються саме батьки, в нас така ж історія - після торішнього карантину канікулам ми з чоловіком зраділи, більше ніж малий. А в липні теж почала думати - де, що, коли. Дещо вже замовила в Китаї, а дещо буду на шкільному базарі в серпні купувати.
|
|
| |
ekaterina_suhova11 | Дата: Четверг, 15.07.2021, 14:46 | Сообщение # 3 |
Транзитер
| Ні до шкільних базарів я дотягувати не хочу, мені спокійніше якщо в мене все вже заготовлено і лежить в коморі в коробках і готове до використання. Тому і Китай мене не задовольнить, бо посилка надто довго йде.
|
|
| |
sheludkosvtl | Дата: Четверг, 15.07.2021, 14:47 | Сообщение # 4 |
Немесный
| Так, якщо замовляєш щось на китайських сайтах, треба накидати пару місяців на доставку, бо можна трохи невстигнути. Але якісні і порівняно недорогі шкільні канцтовари можно купити і набагато ближче, звістно є шкільні базари, але мені здається, що все ж таки через інтернет сайти виходить дешевше. Я своїм дітям замовляю канцелярку на сайті Офіс Центр - https://office-centre.com.ua/catalog....stovari
|
|
| |