САЙТ ГОРОДА БАЛАКЛЕЯ

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де взяти позику у Житомирі, якщо банки не дають?
misterbicipsДата: Среда, 24.06.2026, 00:35 | Сообщение # 1
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
Всім привіт. Потрапив у халепу, банк відмовив у кредиті через погану історію (колись затримав платіж на тиждень). Потрібно до 10 тисяч на ремонт авто, але терміново, бо треба їздити на роботу. Чув про МФО, але страшно, що там ще гірше накрутять. Хто мав досвід, підкажіть, чи реально взяти невелику позику без довідок, і чи не кинуть?

HzBoyДата: Среда, 24.06.2026, 00:36 | Сообщение # 2
Горожанин
О, я у схожій ситуації був, теж банк дивився косо через стару затримку. Звернувся до кількох МФО. Головне, що у більшості не вимагають довідки про доходи, перевіряють по паспорту та ІПН. Гроші переказують на карту за 5-10 хвилин. Відсотки, звісно, вищі за банківські, але якщо повернути в перші дні, то переплата невелика. Дивись договір, щоб не було прихованих комісій.

misterbicipsДата: Среда, 24.06.2026, 00:36 | Сообщение # 3
Местный
Дякую, що відгукнувся. Але я чув, що деякі компанії блокують картку, якщо прострочив. Чи правда, що можна взяти на тиждень, а потім продовжити? І чи перевіряють вони кредитну історію? Бо в мене вона зіпсована, але сума потрібна невелика. Як краще оформити, щоб менше переплатити?

HzBoyДата: Среда, 24.06.2026, 00:38 | Сообщение # 4
Горожанин
Я теж колись думав, що з поганою історією мені вже ніхто не дасть. Але знайшов варіант, який працює. Якщо ситуація термінова і банки не допомагають, можна звернутися до МФО Limon Credit у Житомирі https://limon-credit.com.ua/uk/product/kredyt-zhytomyr  У них автоматизована система скорингу, яка аналізує багато факторів, а не тільки кредитну історію. Тому навіть з неідеальною історією шанси на схвалення є, головне – заповнити анкету коректно.
По суті, процес простий: обираєш суму, заповнюєш анкету, проходиш ідентифікацію, і рішення приходить за пару хвилин. Більшість МФО не вимагають довідок про доходи, і це великий плюс. Умови прозорі, прихованих комісій немає, якщо не прострочувати. Наприклад, я брав на 10 днів, переплата вийшла цілком адекватна.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: