| hofmanndastin | Дата: Четверг, 28.05.2026, 23:18 | Сообщение # 1 |
|
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Працюючи над кількома комерційними сайтами, я поступово прийшов до розуміння, що веб-дизайн — це не про «гарну картинку», а про логіку взаємодії користувача з продуктом. Під час пошуку структурних прикладів і сучасних підходів я натрапив на https://teragroup.com.ua/veb-dyzajn і звернув увагу на те, як там підкреслюється баланс між візуальною складовою та функціональністю. У власних проєктах я почав інакше підходити до побудови інтерфейсів. Замість того щоб одразу малювати сторінки, спочатку аналізую сценарії поведінки користувача: що він шукає, які кроки проходить і де може «застрягти». Це допомогло мені прибрати зайві елементи та зробити навігацію більш інтуїтивною. Окремо хочу відзначити важливість адаптивності. Раніше мобільну версію часто залишали «на потім», але практика показала, що саме смартфони формують основний трафік. Після оптимізації мобільних інтерфейсів значно зменшилась кількість відмов і покращився час взаємодії з сайтом. Ще один висновок — швидкість і простота завжди виграють у складних візуальних ефектах. Користувач цінує не декор, а зрозумілий шлях до потрібної інформації. Саме це я тепер закладаю в основу кожного нового проєкту.
|
| |
| |