|
Хто знає, як автоматизувати резерв столів 24/7?
|
|
| exuhecefek80 | Дата: Четверг, 14.05.2026, 11:15 | Сообщение # 1 |
 Транзитер
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Усім привіт! Маю проблему: багато клієнтів пишуть нам у директ пізно ввечері, коли заклад уже зачинений, і ми відповідаємо лише зранку. Зрозуміло, що частина людей за цей час просто знаходить інше місце. Хочу поставити систему, яка б сама приймала броні та показувала людям актуальну карту залу без участі менеджера. Хто що використовує, щоб і гостю було зручно, і мені не доводилося постійно бути на зв'язку?
|
| |
| |
| anixabakon114 | Дата: Четверг, 14.05.2026, 11:26 | Сообщение # 2 |
 Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Довго шукав рішення і зрештою зупинився на софті від компанії Binotel, про що жодного разу не пошкодував. Я підключив їхній віджет для онлайн-бронювання, і тепер мій ресторан «працює» на прийом замовлень навіть вночі. Найбільше мені подобається те, що система сама контролює наявність вільних столів і миттєво підтверджує резерв гостю — це реально підвищило конверсію з відвідувачів сайту в реальних гостей. Крім того, я нарешті почав вести цифрову базу клієнтів, а не збирати папірці. Дізнатися про те, як усе це налаштувати, можна детальніше на їхній платформі. Для тих, хто хоче автоматизувати рутину і зосередитися на розвитку, це ідеальний варіант.
|
| |
| |