|
Допомога з навчанням у сьомому класі
|
|
| maslovanja | Дата: Понедельник, 11.05.2026, 13:25 | Сообщение # 1 |
 Немесный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Слухай, я тут допомагаю молодшій сестрі з уроками, і ми просто застрягли на розділі з дієприслівниками. Правила в підручнику написані якось занадто складно, а приклади вправ з української мови за сьомий клас взагалі збивають з пантелику. Ти не знаєш, де можна подивитися нормальні пояснення або хоча б готові зразки розв'язання, щоб я міг їй доступно розтлумачити матеріал?
|
| |
| |
| Radugaduga | Дата: Понедельник, 11.05.2026, 13:27 | Сообщение # 2 |
 Немесный
| Ой, програма сьомого класу зараз дійсно непроста, особливо з мови. Я сама іноді звертаюся до допоміжних ресурсів разом з донькою, щоб швидко знайти потрібне правило або перевірити вправу. Дуже зручно користуватися ГДЗ з укр мови за 7 клас ось тут https://4book.org/gdz-reshebniki-ukraina/7-klas/ukrayinska-mova . Там зібрані розв'язники до всіх основних підручників, і можна легко звіритися, щоб не припуститися помилок у складних завданнях на правопис чи пунктуацію.
|
| |
| |
| maslovanja | Дата: Понедельник, 11.05.2026, 13:30 | Сообщение # 3 |
 Немесный
| Це якраз те, що треба, бо сидіти над кожним реченням по пів години просто немає часу. А на цьому ресурсі відповіді збігаються з новими виданнями підручників? Бо я чув, що програму нещодавно оновлювали, і номери вправ могли змінитися.
|
| |
| |