|
Чи можна у Львові обміняти криптовалюту на готівку?
|
|
| elektroman | Дата: Среда, 22.04.2026, 09:32 | Сообщение # 1 |
|
Переселенец
Замечания: 0%
Статус: Offline
| Маю лише 50 USDT, хочу спробувати обміняти їх на гривні просто для експерименту, щоб зрозуміти, як працює процес. Але боюся, що через маленьку суму мене ніде не захочуть обслуговувати, або комісія з'їсть половину. У Львові є обмінники, які працюють з мінімальними сумами? Чи варто взагалі зв'язуватися з такою дрібницею, чи краще накопичити більше? Хотілося б почути поради від тих, хто пробував міняти невеликі суми.
|
| |
| |
| shit | Дата: Среда, 22.04.2026, 10:00 | Сообщение # 2 |
|
Местный
Замечания: 0%
Статус: Offline
| З маленькими сумами дійсно бувають проблеми, але не скрізь. Багато обмінників у Львові встановлюють мінімальний поріг, наприклад, від 100 або 200 доларів. Однак є й такі, що працюють з будь-якими сумами, просто курс може бути трохи менш вигідним через фіксовані витрати. Але для тесту або разової операції це цілком нормально. Я сам починав саме з маленької суми, щоб перевірити надійність. Знайшов місце, де мене прийняли без проблем і видали гривні навіть за 50 USDT. Отже, раджу вам https://www.coinsbar.net/uk/exchanger-lvov/. Цей криптообмінник у Львові підходить для різних сум — від невеликих до великих. Вони завжди повідомляють точний курс перед операцією, тому ви одразу побачите, скільки отримаєте. Жодних прихованих комісій. Я пробував на 50 доларах — все чесно. Не бійтеся експериментувати, це гарний спосіб перевірити сервіс. CoinsBar підходить навіть для новачків з невеликим бюджетом.
|
| |
| |